Хънтър Шафър каза в нова история за корицата на GQ, че е била

...
Хънтър Шафър каза в нова история за корицата на GQ, че е била
Коментари Харесай

Звездата от „Euphoria“ Хънтър Шафър казва, че не иска да поема „тонове транс роли“

Хънтър Шафър каза в нова история за корицата на GQ, че е била стратегическа в опитите си да промени фокусът на обществеността надалеч от нейната полова еднаквост като транссексуална персона. Фаворитката на „ Euphoria “ не желае самоличността й да бъде единствената тематика за диалози за нея и от време на време се пробва да избегне изричането на думата „ транс “ по време на изявленията, с цел да подсигурява, че кариерата й не се дефинира само от нейната полова еднаквост.

„ Това не се е случило естествено по никакъв метод. Ако позволи това да се случи, към момента ще се дава „ транссексуална актриса “ преди всяка публикация “, сподели Шафър.

„ Веднага щом го кажа, то стартира да се върти “, добави тя когато думата „ транс “ се появява в нейните изявленията. „ Отне известно време, с цел да науча това и също по този начин лиши известно време, с цел да науча, че не желая да бъда [сведен до] това и го намирам за извънредно унизително за мен и това, което желая да върша. Особено след гимназията ми беше пис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР